CatapultHem

Ledare
Facit till SKOLK
Ett sätt att skolka
Den gamle
Den stora björnen
Börsen

Insändare

Försent
Du
Dumma blondinen
Sex

Rökning på skolan

Horoskop
Jadi
Sara
Se SIRD-bilden
BaksidanMer om Catapult
Webbringar
Cookies
Historier

Den stora starka björnen!

   Det var en gång en jägare som bodde lång inne i skogen i den mest avlägsna vildmarken. En dag bestämda han sig för att gå ut i skogen och skjuta en stor björn. Så han tog med sig hagelbössa som han så många gånger innan har gjort. Rätt som det var såg han en stor björn stirra på honom med sina hemska ögon. Jägaren siktade och sköt - PANG!!! Björnen föll och låg orörligt på marken. Men när jägaren gick fram till björnen reste den sig och ruskade tag i jägaren och röt, "Döden eller röven!" Jägaren tänkte en stund och kom fram till att han hellre tar röven än döden. Och björnen gjorde sin sak och släppte jägaren.

   Nästa dag tänkte jägaren, att nu ska jag ta den stora starka björnen. Så han tog sin AK4:a och gick ut i skogen för att leta efter den stora starka björnen. Efter en stunds letande såg han björnen nosandes vid ett träd. "Nu! Nu jädrans skall jag ta honom!", skrek jägaren och släppte loss en hel salva mot björnen. Sedan blev det alldeles tyst och jägaren smög sig sakta till den liggande björnen. Men då reste sig björnen och slet tag i jägaren och röt, "Döden eller röven!". "Nej, jag tar nog röven", utbrast den livrädda jägaren.

   Tredje dan bestämde sig jägaren att han skulle göra slut på honom. Så han tog sin bazooka och gick ut i skogen för att leta efter den stora starka björnen. Efter några timmars letande såg han den stora starka björnen vid en liten bäck. Han siktade och tryckte på avfyrningsknappen. TAPANG!!! Hela dalen skakade och det blev dödstyst. En stor grop hade bildats där han träffade. Han smög sig sakta fram till gropkanten och kikade mycket försiktigt ner över kanten. Där låg den stora starka björnen helt orörlig. Då tänkte jägaren att han ska hoppa ner i gropen. Så han gjorde det. Men då reste sig björnen och slet tag i jägaren och röt, "Du måste då fanimej vara bög!"

-Marko

Nästa artikelCatapult
© 1994-16-0 m4rko.com