CatapultHem

Ledare
Facit till SKOLK
Ett sätt att skolka
Den gamle
Den stora björnen
Börsen

Insändare

Försent
Du
Dumma blondinen
Sex

Rökning på skolan

Horoskop
Jadi
Sara
Se SIRD-bilden
BaksidanMer om Catapult
Webbringar
Cookies
SexSex

   Vad är sex för någonting egentligen? Eller ska vi ta en enklare fråga? Vad innehåller sex? Jo mina kära sexgalna kompisar (läsare), det ska jag berätta för er. Sex innehåller bl.a. kärlek, passion, orgasmer, G-punkter, pettingar, onanier m.m.. Där fick ni svar på den frågan.

   Vad leder till att vi har sex? (för att det är gött. -red.) Jo, har man inte haft sex på länge kan vi känna oss sugna eller som vissa tjejer utrycker sig: "Man är kuksugen". Man kan också vara fruktansvärt förälskad i en person, så att man börjar smeka varandra försiktigt. Efter en stund får man en sådan lust att det bara händer. (vad är det som bara händer? -red.) En del tycker att det är underbart och andra känner sig äcklade. Detta beror på om man är oskuld eller inte, och hur man är som person. Det kan finnas många saker som kan leda till att det blir sex. Jag har ovan beskrivit två av dem.

   "Hur kysser man någon?", den frågan har jag fått ofta, speciellt av min lillasyster. Jag berättade naturligtvis hur man gör för min syster, men jag ska också berätta för er läsare som inte vet hur man gör. Helst ska man kyssa en kille eller en tjej som man känner någonting för. Det är också trevligt om personen i fråga har en fräsch andedräkt och inga matrester i munnen. Om allting är okej, är det bara att sätta igång. Man för läpparna mot varandra så att dom möts, öppnar
munnen lite grann och försiktigt (man ska inte vara för ivrig i början). Sedan för man in tungan i personens mun så att tungorna möts. Och sedan är det bara sätta igång och leka med tungan.

   Och nu går vi över till ämnet hur man får orgasm. Det här är speciellt för er tjejer. Det finns
många sätt att få orgasm och jag ska berätta om den enklaste metoden, nämligen knip-metoden. Först måste du hitta "kärleksmusklerna", -det är samma muskler som du använder när du kissar. Om du är nybörjare är det enklast att göra det i toaletten. Du ska pröva att "knipa av" kisstrålen. Håll den tillbaka i tre sekunder, kissa och håll igen. Undvik att knipa med magen och med stjärten. Det är kanske svårt i början, men det är lättare när du övat några gånger. Nästa övning: Knip och slappna av tio gånger i snabb följd. När du kan tricket känns det nästan som om underlivet vibrerar. Du kan använda den här metoden under själva samlaget, och det kan faktiskt underlätta för dig att få orgasm, eftersom du använder samma muskler som drar ihop sig under själva orgasmen, och genom att krama penisen med slidmusklerna kan få dig att komma.

   Det här får vara allt, nu tänker jag inte skriva mer. Jag hoppas vi hörs igen eller så är det här det sista. Hej då och ta det lugnt!

-Anonym Sexgalning

Nästa artikel

Catapult
© 1994-03-0 m4rko.com