CatapultHem

Ledare
Facit till SKOLK
Ett sätt att skolka
Den gamle
Den stora björnen
Börsen

Insändare

Försent
Du
Dumma blondinen
Sex

Rökning på skolan

Horoskop
Jadi
Sara
Se SIRD-bilden
BaksidanMer om Catapult
Webbringar
Cookies
Sird

Se SIRD-bilden

  Tillhör du de stackarna som inte kan se SIRD-bilderna? Du kanske inte ens har en hum om hur man skall göra. Var, lugn det är många fler idioter än du som inte kan se dem!!! Det hela är en ganska vanlig plåga som i extrema fall kan leda till total depression och sömnlöshet.
   Som en av de mest intelligenta varelserna på jorden har jag nu betänkt det faktum att det nog är min plikt att sprida kunskapen om hur man ser dessa trevliga, men dock tämligen meningslösa bilder. Om du tillhör de som redan fått tekniken förklarad för dig och ändå inte fattat, så kan du nog sluta läsa direkt. Du är i så fall helt enkelt för korkad för att se dem, det är något som du bara måste acceptera. Men det förstås, även gamla hundar kan läras sitta, det är bara frågan om mycket tid och stora mängder stryk.
   Det första som skall sägas om "sird-skelandet" är att det inte går bättre att lukta på papperet, och absolut inte bra alls om det brutalt trycks mot hornhinnan.
   Det bör tilläggas att det finns många metoder att se bilderna, men den som här beskrivs är den som har frälst flest korkskallar.Hur ska man göra för att se den jävla bilden!

  Börja med att placera dig och papperet på en ljus plats, lämpligen vid en tänd lampa eller ett genomskinligt fönster. Placera bilden ett par centimeter från näsan (din egen). Slappna sedan av i bägge ögonen titta rakt fram. Detta bör resultera i en enda suddig gröt där du inte skall se ett skit av bilden. För sedan bilden sakta bortåt tills du ser två mönster gå samman. Men vänta lite nu va!! tänker du nog. Vilka mönster!? Jo, om du tittar på bilden så ser du att vissa mönster upprepas i sidled, exempelvis en "klump" prickar. Jaja, när två av dessa upprepningar flyter samman till en förening skall du hålla bilden still tills hjärnan tror att det är så här mönstret ser ut. Nu skall du se bilden!!!
   Inte?  -  Ja, går du på samhällsvetenskaplig linje så är det helt okej, det är i så fall helt normalt. Era hjärnor kan oftast inte skapa en bild av något annat än just er konkreta omgivning. Men går du inte på S och fortfarande inte ser bilden är du dum i huvudet och bör sluta skolan och börja samla skalbaggar.
   Nej, nu orkar jag inte skriva mer för det är så jobbigt och förresten så bör alla normala människor ha sett bilden vid det här laget.

-Markus "Schitz" Fritz  N1A

Till Baksidan


Catapult
© 1994-03-0 m4rko.com