CatapultHem

Ledare
Facit till SKOLK
Ett sätt att skolka
Den gamle
Den stora björnen
Börsen

Insändare

Försent
Du
Dumma blondinen
Sex

Rökning på skolan

Horoskop
Jadi
Sara
Se SIRD-bilden
BaksidanMer om Catapult
Webbringar
Cookies
Horoskop

Horoskop

Skutten (Skytten) 22/11-21/12
   Du går omkring i förundran, drömmer dig bort från verkligheten. Märker inte att det motsatta könet är efter dig. Vakna ur din koma och gå ut och jaga.

Stenbocken 22/12-20/1
   Under de närmaste veckorna finns risken att du drabbas av hysterisk hystrobi, vilket kan innebära en del obehagligheter. Uppsök psykolog om du märker att ditt psyke börjar urarta. Ditt lyckotal under den närmaste tiden är 3, 14 om du inte tror på tomten förstås.

Sjöodjuret (Vattumannen) 21/1-18/2
   Försök leva så sparsamt som möjligt ty Ann Wibbles ekonomiska politik lär inte förstärka din kassa. Du kommer såsmåningom om att ändra åsikt i en viss fråga p.g.a. påtryckningar från stadskassan. Minst en back starköl om dan bör dock rekommenderas.

Blötdjuret (Fiskarna) 19/2-19/3
   Din personlighet präglas mest av ilska och girighet, men du stöter på en hel del nya bekantskaper och tappar fullständigt greppet om tillvaron. Ring Saida för mer information.

Alkolisten (Väduren) 20/3-19/4
   Nu leker livet och ekonomin blomstrar men inom en snar framtid kommer oförutsedda händelser inom familjelivet att drabba dig. På kärleks fronten ser det för närvarande ganska mörkt ut, men festnisse som du är, så skiter du fullständigt i det och det gör du jävligt rätt i.

Myskoxen (Oxen) 20/4-20/5
   En minst sagt oväntad person kommer snart att höra av sig till dig, varpå du bör bjuda på sill och snaps om personen i fråga besöker dig.
   Din hälsa och kondition är inte på topp just nu och det enda du kan trösta dig med är att derivatan av din längd ser förhållandevis bra ut.

Beredskapkassistenterna (Tvillingarna) 21/5-20/6
   Planering av saker och ting bör du tänka på extra mycket inom de närmaste veckorna, ty du kommer att ha fullt upp från morgon till kväll med både det ena och det andra. Dra nytta av andras misstag och lira lite harpa om du känner för det.

Käftaren (Kräftan) 21/6-21/7
   Du känner dig nusvept av ett oändligt mörker. Allt verkar aldrig ta slut. Du letar förgäves efter en ljusning i mörkret, men akta dig, det finns fler där ute i mörkret.

Leionett (Lejonet) 22/7-22/8
   Fler och fler börjar uppmärksamma dig, och du känner dig mer och mer attraktiv. Men oturligt nog vänder detta lite senare, och du blir mer och mer ensam. Gå på disco!

Jöngfrau (Jungfrun) 23/8-22/9
   Mera öl! Blir ditt slagord under den närmaste tiden. Du känner dig på röjarhumör, onykter och glad är du bäst på att vara. Spräng alla gränser ty huvudvärkstabletter finns på apoteket.

Vågar (Vågen) 23/9-22/10
   Folk ser ner på dig. Du känner dig nertryckt. Stå emot och visa vad du har! Visa bara inte alltför mycket, håll dig inom rimliga gränser. Håll dig flytande så sjunker du inte!

Skorpan (Skorpionen) 23/10-21/11
   Du får ont om tid, du hänger inte med. Du känner dig allmänt efter alla andra. Och du vet varken ut eller in. Gå åt andra hållet, det är fler som vandrar ditåt.


-Daniel Niklasson
-Johan Wegerstam

Nästa artikelCatapult
© 1994-03-0 m4rko.com